Nadat de renovatie van onze wijk, eind 2016, was voltooid nam een groep wijkbewoners het initiatief om een buurttuin te starten. De tuin is van en voor de inwoners van Pijnacker Noord en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp, woning coöperatie Rondom Wonen en de wijkvereniging.

De tuin wordt bewerkt door een groep vrijwilligers en iedereen is welkom om mee te helpen of eens te kijken wat er groeit en bloeit. Als je geluk hebt valt er ook wel iets te oogsten of te plukken. De vrijwilligers helpen daarbij en de opbrengst kan ter plekke of thuis worden opgegeten.

Onze werktijden zijn:

1 april tot 30 september op vrijdagavond van 19:00-20:00;
1 oktober tot 31 maart op zaterdagochtend van 10:00-11:00.

In de herfst komen soms spontaan paddenstoelen op. (Foto rechts)

Let op ! 
De paddenstoelen in onze tuin zijn niet geschikt voor “consumptie”


Bij de ingang van de tuin staat een planten-en zadenkastje. Hierin vind je stekjes/zaden etc. van planten die op de tuin groeien. Voel je vrij om er iets van mee te nemen of om er zelf iets in te zetten.

De tuin is een leuke, mooie, groene en ontspannen plek. De moeite waard om even binnen te lopen, er is ook een uitnodigend bankje om even te zitten en te genieten o.a. van de vogeltjes die scharrelen door de tuin.

In de herfst komen soms spontaan paddenstoelen op. De paddenstoelen in onze tuin zijn niet geschikt voor consumptie”

Iedereen is welkom. Tot ziens op de tuin!!!